Liikuntaryhmät

KAIKKI KEVÄÄN LIIKUNTARYHMÄT OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI KORONARAJOITUSTEN TAKIA, EIVÄT SIIS ALA VKOLLA 7.

SEURAAMME KORONATILANNETTA!

Kaikki kevään liikuntaryhmät ovat tauolla toistaiseksi.

Lukukausimaksujen perintä tapahtuu liikuntapaikoilla ryhmien alkamispäivinä n. ½ tuntia ennen liikunnan alkamista. Lukukausimaksu sisältää 15 kertaa. Käteismaksu, varaathan tasarahan!

Mikäli keskeytät ryhmässä käynnit kesken lukukauden, ei lukukausimaksua tai sen osaa palauteta tai korvata!

HUOM! KAIKKIIN LIIKUNTARYHMIIN ON ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN YHDISTYKSEN TOIMISTOON.

P. 045 267 0404 TAI S-POSTITSE: info@turunreumayhdistys.fi

Koronavirusepidemian takia LIIKUNTAPAIKKOIHIN OTETAAN RAJALLINEN MÄÄRÄ OSALLISTUJIA, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Klikkaa valikosta ryhmäsi tarkemmat tiedot.

SEURAA YHDISTYKSEN FACEBOOK- JA VERKKOSIVUJA SEKÄ TURUN SANOMIEN YHDISTYKSET-PALSTAA

KAIKISSA RYHMIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA OTA YHTEYS RYHMÄVASTAAVAAN tai SATU GUSTAFSSONIIN (02) 277 7242

Luusto-, Nivel-, Selkä- tai Reumayhdistyksen jäsenenä voit osallistua kaikkien sivulla mainittujen yhdistysten liikuntaryhmiin jäsenhintaan.

Reumayhdistys: lavis, selkä-, kehonhallinta- ja venyttelyjumppa, pilatestyyppinen ryhti- ja tasapainoryhmä, kuntosali ja vesivoimistelut.

Selkäyhdistys: selkäryhmät, tasapainoryhmä sekä vesivoimistelut.

Nivelyhdistys: asahi/lihasvenyttely, fasciamethod, niveljumppa, kuntosaliharjoittelut, äijäjooga, lavisjumppa, niveljooga, fysiopilates/pilatestyyppinen jumppa, vesijumpat sekä sauvakävelyt.

Luustoyhdistys: kuntosaliharjoittelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nivelyhdistys:  toimisto@nivelposti.fi | 040 351 3833

Luustoyhdistys: meikku.pohjola@gmail.com| 040 537 3508