Fysioterapia

Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus kuntoutuksesta ja sen toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti ja nykyaikaisin menetelmin. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Erityisosaamisalueena lasten, ikääntyneiden ja erilaisten reumasairauksien kuntoutus.

Yleisimmin fysioterapiaan ohjaudutaan lääkärin suosituksesta erilaisten lähetteiden tai ostopalvelusopimuksien kautta. Fysioterapiaan olet aina tervetullut myös ilman lähetettä.

Fysioterapiassa arvioidaan kuntoutujan terveyttä, liikkumista, mahdollista kipua, toimintakykyä ja toiminnan rajoitteita hänen omassa toimintaympäristössään. Fysioterapeutti arvioi myös apuvälinetarvetta ja ohjaa niiden käyttöä. Kuntoutujaa ohjataan ja kannustetaan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Fysioterapiassa käytössä on lukuisia erilaisia kuntoutusmenetelmiä, joista asiakkaalle parhaiten sopivat valitaan yhteistyössä asiakkaan ja hoitavan tahon kanssa. Fysioterapiaan sisältyy yksilöllinen terapeuttinen harjoittelu ja sen pohjalta tehdyt yksilölliset kotiharjoitteet.

Tutustu palveluihimme tarkemmin viereisestä valikosta.