Reumatroppia Turun seudulla

Reumatroppi pyörähti käyntiin Turun seudulla viime keväänä, saaden uusia innokaita ryhmäläisiä mukaan syksyllä.

Tapaamiskertojen aikana vierailimme mm. Turun pääkirjastossa, kasvitieteellisessä puutarhassa sekä museoissa. Ryhmän vieraana kävi ammattivalmentaja kertomassa ruokavalion ja omantasoisen liikunnan merkityksestä sekä luonnonvaratuottaja opastamassa miten hyödyntää luonnon antimia oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Lisäksi teimme erilaisia tehtäviä, visailimme, nauroimme ja nautimme toistemme hyvästä seurasta. Ryhmässä parasta onkin sen rento ja helposti lähestyttävä ilmapiiri. Sinne on aina tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Turun seudun Reumayhdistys ry:n Reumatroppi-ryhmä  jatkaa  torstaina 9.3.2023. 

Ryhmään ovat kaikki tervetulleita ikään tai kuntotasoon katsomatta. Ryhmä kokoontuu kevään aikana n. 10 kertaa ja on osallistujille maksuton. Ryhmätoiminnan sisältö suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa olemassa olevan rungon pohjalta. Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme yhdistyksen toimitiloissa klo 16.30. 

Tärkeimmät työvälineet ryhmässä ovat omantasoinen liikunta, mielekäs kulttuurin harrastaminen, luonnosta nauttiminen sekä hyvät elämäntavat. Tavoite on kannustaa toinen toistamme kohti jokaisen omia tavoitteita rennosti ilon kautta.

Ota haaste vastaan ja lähde rohkeasti mukaan luomaan itsellesi uusia kokemuksia.


Lisätietoja ohjaajilta: 

Saana 050 518 1774

Marjo 0400 824 868

Ilmoittaudu mukaan 6.3.23 mennessä